IT & C

#aplicatie #facebook #facebook messenger

Facebook Messenger, o noua aplicatie lansata de Facebook

Facebook a lansat o aplicatie tip mesagerie instant, cu ajutorul careia utilizatorii pot sa comunice indiferent de platforma.

Aplicatia, intitulata facebook messenger, este asemanatoare cu Kik si Whatsapp. Ea fost lansata de compania fondata de Mark Zuckerberg pentru a deveni principala aplicatie tip messaging a utilizatorilor, indiferent daca sunt acestia activi sau inactivi pe Facebook.

Aplicatia gratuita Facebook Messenger permite transmiterea de mesaje instant prin conexiune Wi-Fi, 3G si 4G sau via SMS. Se estimeaza ca in scurt timp aplicatia va deveni un adversar redutabil pentru BlackBerry Messenger, iMessage, dar si pentru clasicul SMS.

Cei care au incercat Facebook Messenger sustin ca este practica si usor de utilizat.

In alta ordine de idei, Facebook s-a confruntat, miercuri seara, cu o serie de probleme tehnice . O parte dintre utilizatori sustin ca timp de doua ore nu au putut sa posteze nimic atat pe propriile pagini, cat si pe cele ale prietenilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele