IT & C

#facebook #Find Friends Nearby #aplicatii facebook #facebook ios

Facebook introduce o noua optiune: "Find Friends Nearby"

Fara un anunt oficial, Facebook a introdus o noua optiune: "Find Friends Nearby", disponibila momentan in aplicatiile iOS si Android si in versiunea mobila a site-ului Facebook.

Optiunea a fost implementata la 2 luni dupa ce Facebook a achizitionat Glancee, aplicatie de social discovery si permite identificarea prietenilor care sunt in apropiere, pe baza datelor GPS.

Deocamdata, pentru a evita folosirea unui sistem de activare si dezactivare, optiunea Find Friends Nearby afiseaza in lista doar prietenii care folosesc in acelasi timp optiunea.

Restrictia impiedica Facebook sa ofere o unealta cu adevarat versatila de social discovery, dar ocoleste o situatie in care utilizatorii Facebook s-ar putea plange ca le este incalcat din nou dreptul la intimitate, potrivit TheNextWeb.com.

Functia, disponibila in versiunea mobila a Facebook si in aplicatiile pentru gadgeturi iOS si Android este disponibila in Menu > Apps > Find Friends > Other Tools > Find Friends Nearby si permite si adaugarea rapida in lista de prietenilor a celor din jur, fara scrierea completa a numelui.

Sursa foto: TheVerge.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele