IT & C

#facebook hacker #phishing #parola

"facebook Hacker" sau furt de date direct din browser

Phishing-ul este arma preferata a infractorilor cibernetici care urmaresc sa obtina informatii confidentiale de la utilizatori. Acum, hackerii folosesc un kit personalizabil ce le permite sa fure date de autentificare pentru diverse servicii on-line.

Instrumentul de sustras parole numit facebook Hacker a atras atentia tuturor celor aflati in cautare de date de identificare si parole. Acest kit permite infractorilor sa fure date de autentificare de la utilizatori fara ca acestia sa fie nevoiti sa le introduca in vreun formular, ca in scenariile clasice de phishing.

Programul este intuitiv, deci foarte usor de configurat. Exista doar doua campuri care necestia completare : o adresa de e-mail si parola asociata acesteia. La acesta adresa de contact va fi livrata informatia furata de aplicatie. Un simplu click pe butonul "build" va duce la crearea unui fisier executabil server.exe salvat in directorul facebook Hacker alaturi de continutul initial. Acest fisier server.exe va fi trimis viitoarelor victime.

Odata initializata, aplicatia server.exe va fura datele de autentificare pentru contul de Facebook al victimei, impreuna cu numele de utilizatori si parolele pe care utilizatorul le-a solicitat browser-ului sa le memoreze cu scopul de a-i facilita viitoarele autentificari.

Pentru a strange cu succes parolele, aceasta aplicatie include rutine speciale de colectare a datelor direct din browser-ele cele mai des utilizate si din clientul de mesagerie instant. Mai mult chiar, facebook Hacker poate verifica si colecta informatii sensibile, legate de conexiunile dial-up/VPN configurate pe calculatorul victimei si sa trimita via e-mail numele de utilizator, parola si domeniu.

Pentru a evita detectia, facebook Hacker va cauta toate procesele care au legatura cu produsele de securitate si, odata detectate, le va inchide. Este important de mentionat ca aplicatia vine cu o lista predefinita de solutii antivirus care, odata gasite pe sistem, sunt stopate.

De asemenea, malware-ul cauta aplicatii de monitorizare a traficului pe retea si le inchide. Aceasta este o masura de securitate menita sa impiedice utilizatorii curiosi sa vada cum facebook Hacker scoate parolele din calculator.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele