IT & C

#jailbreak # tablete #jailbreak ilegal

Este jailbreak-ul ilegal pentru tablete?

Poti sa faci un jailbreak pe telefonul propriu, dar nu si pe o tableta, potrivit Digital Millennium Copyright Act. Noua regula de copyright din SUA include o exceptie pentru smartphone-uri, dar nu si pentru tablete.

Situatia jailbreak-ului, modificarea sistemului de operare al gadgetului, este in continuare intr-o zona gri la nivel mondial, dar in SUA, jailbreak-ul tabletelor a devenit ilegal.

Modificarea in legislatia de profil DMCA vizeaza o exceptie pentru telefoane, dar nu si pentru jailbreak-ul de tablete, considerat ilegal.

O parte din motivatia pentru decizia despre jailbreak tine de dificultatea definirii tabletelor, categorie de include si eReadere si console de joc portabile, scrie Geek.com.

Regulile pentru jailbreak par arbitrare in momentul de fata si impiedica practic cumparatorii sa foloseasca gadgeturile proprii asa cum isi doresc.

Sursa foto: MacWorld.nl

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.