IT & C

#ise 2009 #proiectoare #tehnologie #epson europe

Epson Europe si tehnologiile de proiectie

Epson Europe va prezenta cele mai noi tehnologii de proiectie la ISE 2009.

ISE se desfasoara in perioada 3-5 februarie, 2009, la Amsterdam RAI, in Olanda. Standul de prezentare Epson se va situa la numarul 4N30, zona 4 de expozitie.

Epson cu sarbatoare

Epson va sarbatori 20 de ani de tehnologie 3LCD la ISE Amsterdam si va prezenta tehnologia de proiectie si modelele noi de proiectoare la Integrated Systems Europe (ISE) 2009, cel mai important eveniment european din industria sistemelor electronice si AV (audio-video).

La standul Epson, vizitatorii vor avea ocazia sa se bucure de numeroase proiectii si demonstratii interactive care ii vor familiariza cu solutiile Epson, de la produsele educationale, pana la echipamentele home cinema .

"Este cel de-al patrulea an consecutiv in care expunem la ISE si profitam de aceasta oportunitate pentru a-i familiariza pe vizitatori cu experienta Epson. Ca producator principal de proiectoare, Epson va expune o gama variata de echipamente inovatoare, dintre care unele vor fi prezentate in premiera. Suntem cu atat mai entuziasmati de prezenta la acest eveniment cu cat in 2009 se implinesc 20 ani de la dezvoltarea tehnologiei revolutionare 3LCD", a declarat Valérie Riffaud-Cangelosi, Video Projectors Business Manager EMEA.

Interactiune "a la" Epson

Standul Epson de 220m2 va fi un spatiu de expunere dinamic si complet interactiv, animat de prezentarile ultimelor solutii din segmentele business, educational si home cinema. In spatiul standului va fi amenajata o zona educationala care va recrea atmosfera dintr-o sala de clasa in care vor fi facute demonstratii cu un nou proiector educational pentru distante ultra-scurte.

In zona destinata divertismentului pentru acasa, utilizatorii vor putea testa noul proiector de inalta rezolutie (1080p) EH-TW5000, care integreaza un sistem home cinema de ultima generatie. Solutiile business care vor fi prezentate se vor axa pe demonstratii ale tehnologiilor wireless si PC Free, cu ajutorul proiectoarelor din seria EB-G5000 capabile sa realizeze proiectie multiscreeen.  

"Data fiind gama noastra variata de produse, lansarea unor noi tehnologii, inclusiv cinci proiectoare profesionale noi, si a unei solutii de proiectare complet noi, credem ca am avem toate motivele sa ne asteptam la o editie ISE de succes", a mai adaugat Valérie Riffaud-Cangelosi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele