IT & C

#foto #nikon #epson

Epson a premiat castigatorii concursului "Fii in rand cu profesionistii"

Epson a premiat castigatorii concursului de fotografie "Fii in rand cu profesionistii" in cadrul workshop-ului "Arta printarii", sustinut de fotograful Dinu Lazar .

Concursul a fost realizat in parteneriat cu Nikon in perioada 21 august - 22 septembrie si a adunat peste 2000 de fotografii, evaluate de un juriu format din fotografi precum Dinu Lazar, Francisc Vaida, Bogdan Panait, Alexandru Matusciac si Ozolin Dusa.

tehnologie de printare

In urma perioadei de inscriere, juriul a realizat o prima selectie a lucrarilor pe baza unor criterii precum: creativitate, originalitate, idee, calitate tehnica si estetica imaginii.

Toti cei 70 de autori ai lucrarilor preselectate au fost invitati sa participe la workshop-ul de fotografie "Arta printarii". Seminarul a oferit o incursiune in procesul de editare si imprimare de inalta calitate cu ajutorul echipamentelor foto Epson.

Echipa cu Nikon


Totodata, cei prezenti au avut ocazia sa afle mai multe despre diferenta dintre imaginea privita pe ecran si imaginea printata, despre principiul printarii, notiuni de tehnologie si de estetica printului, fine art photography , elemente fundamentale de editare a imaginii, notiuni despre imaginea RAW, editarea pentru print, imaginea alb-negru sau etalonarea monitorului.

Toti fotografii si pasionatii de fotografie inscriri in concurs beneficiaza de o reducere de 10% la achizitia, prin anuite site-uri specializate, a mai multor echipamente foto profesionale Epson: imprimanta Epson Stylus Photo 1400, imprimanta Epson Stylus Photo R1900, scanner-ul Epson Perfection V500 Photo si multimedia viewer-ul Epson P-7000.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele