IT & C

Doi caini din Hong Kong s-au căsătorit de Valentine

Pentru mulţi, o nuntă între doi caini este doar un prilej de distracţie, dar, în Asia , unde aceste animale poposesc uneori pe platourile cu specialităţi ale restaurantelor, o astfel de nuntă poate fi un semn de normalitate. Un magazin din Hong Kong a deschis, ieri, ceremoniile dedicate Zilei Îndrăgostiţilor cu nunta unor simpatici Chihuahua . Bob şi Ella, ambii în varstă de trei ani, s-au căsătorit cu acte „în regulă", pentru că directorul magazinului, care i-a năşit, a completat şi un certificat doveditor. Tortul celor doi a cantă­rit 30 de kilograme şi a fost împărţit tuturor clienţilor veniţi la cumpărături. Bob şi Ella au primit cate un sac imens de hrană pentru caini şi un coteţ/căsuţă cu două culcuşuri, care va fi plasat în curtea dintre casele stăpanilor lor, care sunt vecini . Pentru comercianţii din întreaga lume, Valentine's Day a devenit al treilea prilej de vanzări fructuoase, după Crăciun şi Paşti, chiar şi în Asia, unde creştinii nu sunt majoritari ca în Europa.

Trimite o felicitare animata de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor felicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilorfelicitari de Ziua Indragostitilor

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele