IT & C

#nvidia #3d #divertisment

Divertismentul 3D pentru acasa prinde contur

Cei de la nVidia si principalii producatori de solutii 3D ofera utilizatorilor o experienta tridimensionala completa:  filme 3D, streaming 3D, fotografii 3D si jocuri 3D .

Cu aceasta ocazie, nVidia aduce in Romania ecosistemul de divertisment 3D pentru acasa bazat pe tehnologia 3D Vision, extinzand aplicabilitatea unitatilor de procesare vizuala pe cele mai importante echipamente 3D disponibile pe piata.

Astfel utilizatorii vor avea la dispozitie continut 3D precum filmele Blu-ray 3D, clipuri 3D de pe YouTube, fotografii 3D si nu in ultimul rand pentru gaming 3D si pe televizoare sau proiectoare.

Tehnologia nvidia 3d vision a capatat noi dimensiuni odata cu lansarea solutiei 3D Vision Surround, extinzand vizualizarea stereoscopica 3D pe trei monitoare.

Astfel tehnologia a fost integrata in noua categorie de produse 3D PC care ofera experienta 3D completa pentru acasa. Ecosistemul nVidia 3D este sustinut de cei mai importanti parteneri 3D precum Acer, Asus, LG, Panasonic, Sony.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele