IT & C

Dell repara serverele PowerEdge

Compania Dell contacteaza toti cumparatorii serverelor PowerEdge 1650 pentru a remedia o defectiune care poate cauza supraincalzirea, emiterea de fum si inchiderea sistemelor.

Se pare ca placile de baza ale tuturor serverelor PowerEdge 1650 vandute anul trecut intre ianuarie si inceputul lunii mai, in intreaga lume , ar putea fi defecte si ar trebui inlocuite, a declarat purtatorul de cuvant al companiei, Bruce Andreson.
Bobina de inductie de pe placa de baza se poate supra-incalzi si poate emite o cantitate mica de fum. Daca se produce supra-incalzirea, serverul se opreste. Nu este o problema care sa afecteze siguranta, bobina fiind folosita doar pentru controlul voltajului, a spus Andreson.

Dell PowerEdge 1650 este un rack server menit a fi utilizat in centrele de date. Produsul a fost introdus in luna februarie 2002 si a fost urmat la jumatatea anului 2003 de PowerEdge 1750. Placa de baza din serverul PowerEdge 1650 a fost proiectata de compania Dell.

Purtatorul de cuvant al companiei a refuzat sa precizeze cate servere PowerEdge 1650 au aceasta problema sau cate astfel de servere au fost vandute si nici cine poarta vina pentru aceasta problema, sau care sunt costurile pentru Dell pentru a o indrepta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele