IT & C

Declaratiile Comisarului European pentru Intreprinderi si Societate Informationala

Pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei - www.mcti.ro este disponibil spre consultare interviul acordat de Comisarul European pentru Intreprinderi si Societate Informationala , Erkki Liikanen, cotidianului Corriere della Sera, referitor la evolutia eGovernment in Europa - www.mcti.ro.

Interviul a fost acordat pentru Conferinta Europeana la nivel inalt pe tema e-Government , care a avut loc la Villa Erba, Como, Italia, in perioada 7-8 iulie 2003. Conferinta, organizata de catre Comisia Europeana si presedintia italiana a Uniunii Europene, a subliniat importanta serviciilor electronice interactive si beneficiile acestora pentru cetateni si companii, in conformitate cu obiectivele initiativei eEurope. In paralel s-a desfasurat expozitia "Cele mai bune practici in procesul de imbunatatire a e-serviciilor si transformare guvernamentala", la care au participat si doua proiecte romanesti, sistemul electronic de achizitii publice , www.e-licitatie.ro , si Somcet-Net.


loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.