IT & C

#convertire #mp3 #mp4 #formate video #audio #player muzical #software #how to

Cum sa convertesti formate MP4 in MP3

Internetul este invadat < class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de"> < < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa. ro /de" title="de">de fisiere audio , dar cel mai raspandit format este -ul. Totusi, exista sanse sa gasesti melodii preferate numai in anumite formate, iar unele dintre ele sa nu fie compatibile player-ul tau muzical.



Unul din formatele cele mai raspandite este . Daca te-ai blocat intr- librarie de acest gen, plina de melodii preferate, dar necorespunzatoare cu specificatiile tehnice ale dispozitivului tau de redare audio, iata un ghid care te poate ajuta.

Diferenta dintre MP3 MP4 +.+-=-+.+ -+.-+=+-.+- +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
MP3-ul: este un fisier audio de marimi reduse, dar de o " title="o">o calitate audio ridicata care poate rulat de orice software de player audio. Formatele de acest gen sunt cel mai usor de creat. Un CD audio poate fi convertit in MP3 printr-un program special Audio Converter.

MP4-ul: este ceva mai diferit. Poate fi un format audio sau video. Acestea se folosesc de obicei la streaming de fisiere audio de calitate ridicata sau ca formate pentru dispozitive portabile sau telefoane mobile. Exista doua feluri de MP4, primul numit Simple Profile, folosit pentru continut digital video la rezolutii mici si cel de-al doilea, Advanced Video Coding, pentru formate de calitate ridicata pentru continut HDTV.

Conversia de la MP4 la MP3

Bineinteles ca nu vei putea sa faci conversia singur. Vei avea nevoie de un program special de conversii. Poti gasi o serie de programe pe internet. Multe dintre ele sunt contra cost, dar "> Au ">au o perioada de incercare inainte de a fi cumparate.

Pasul 1. Descarca de pe internet un program special gratuit sau cumpara unul. Fii atent la detalii importante ca tipul de fisiere suportate pentru conversii.

Pasul 2. Verifica daca programul descarcat sau cumparat de tine este compatibil cu sistemul de operare pe care il ai instalat pe calculator.

Pasul 3. Instaleaza programul pe computerul personal.

Pasul 4.
Urmeaza pasii pe care programul ii reda pentru a converti fisierele dorite. De obicei acest lucru se face prin simpla introducere a fisierului in program, selectarea formatului in care se doreste conversia si apasarea unei taste care sa inceapa procesul.

Exemple de programe gratuite

Este de recomandat ca primele incercari de conversii sa fie facute cu programe gratuite. Acestea sunt de obicei mult mai simple si cu meniuri intuitive.

Convert MP4 to MP3 este o aplicatie gratuita si poate converti atat fisiere audio MP4, cat si fisiere video MP4 in stadardul MP3 de care player-ul tau are nevoie. Pe langa MP4/MP3, programul vine si cu suport pentru o serie mai larga de formate.

Wave to MP3 este un .

Free MP3 Converter este o alta aplicatie gratuita de convertit si codat fisiere MP3. Aplicatia se foloseste in special de plugin-ul Winamp Disk Writer.

Free Audio Converter
este un program gratuit care poate converti o serie de formate audio ca mp3, wav, m4a, aac, wma, ogg, etc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele