IT & C

Crestere a veniturilor din B2C e-business

Potrivit noului raport eMarketer, veniturile realizate in Europa din euro pana la sfarsitul anului 2003, aproape dublu fata de 2002. In urmatorii trei ani, e-commerce-ul european se preconizeaza ca va creste cu aproximativ 52 miliarde de Euro anual.

De asemenea, potrivit studiului eMarketer, Germania, Marea Britanie, Franta si Italia, detin 70% din totalul pietei din Europa Occidentala. Cota de piata a Marii Briantanii in domeniul e-commerce a crescut de la 16.9% in 1998 la 34.6% in 2002; de asemnea, din raport mai reiese faptul ca 41% din utilizatorii casnici de Internet din Franta, Germania si Marea Britanie, Au ">au o experitea online de trei ani sau chiar mai mare. Studiul mai releva faptul ca tarile scandinave Suedia, Danemarca, Finlanda si Norvegia sunt toate clasate in topul primelor 10 tari din punctul de vedere al dezvolatrii e-business. Dintre tarile din Europa de Est, Cehia este cea mai bine cotata.
Business-to-business (B2B) e-commerce in Europa se preconizeaza ca se va tripla in umatorii trei ani, de la 272 miliarde Euro in 2003 la 0.87 trilioane de Euro in 2006, iar chltuielile it ">IT in Europa de Vest vor creste la 535 miliarde de Euro, in principal in Germania, Franta si Marea Britanie.


  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.