IT & C

Convorbiri gratuite prin RDS.TEL pentru abonatii de cablu TV

Abonatii de cablu euro pentru convorbiri internationale prin RDS.TEL.

Astfel, incepand cu 1 octombrie 2003 si pana la 30 noiembrie, toti abonatii cu plata la zi a abonamentului si care vin in casierie sa faca o plata vor primi acest credit cu care vor putea vorbi gratuit in strainatate (1 Euro reprezinta aproximativ 10 minute cu SUA sau 9 minute cu Italia sau Germania). Creditul este valabil 60 de zile de la prima utilizare, dar nu mai tarziu de 31 decembrie 2003.
Creditul se poate folosi de la cabinele telefonice instalate in casieriile RCS, TVS si Terra Sat, sau de la orice alt telefon fix sau mobil.

Din ianuarie 2003 RDS, prin serviciile RDS.TEL, a devenit unul dintre principalii furnizori alternativi de telefonie, bazandu-si serviciile pe infrastructura de fibra optica dezvoltata la nivel national si pe tehnologia TDM (Time Division Multiplexing). Prin aceasta gama de servicii se ofera transmisii de voce si fax international, in acest moment, urmand ca in curand sa fie lansate servicii de telefonie si fax interurbane si locale.

Serviciile RDS.TEL sunt disponibile sub forma de cartele si abonamente dedicate utilizatorilor individuali si companiilor. Detalii la www.rdstel.ro sau 0801.08.08.08.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele