IT & C

#poiana brasov #notebook #hp #hp pavilion dv6 Rossignol

Colectia de notebookuri HP dv6 Rossignol, prezentata la Poiana Brasov

HP lanseaza in acest weekend la Poiana Brasov colectia de notebookuri Pavilion dv6 Rossignol Edition, destinate pasionatilor de sporturi extreme .

Designul acestor notebookuri va putea fi armirat pe 11, 12 si 13 februarie la Club Rossignol din Poiana Brasov, unde sunt pregatite o serie de activitati distractive, printre care concursuri de fotografie sau Guitar Hero.

Notebookurile Pavilion dv6 Rossignol Edition sunt dotate un procesor Intel Core i5 si au ecran LED cu diagonala de 15.6 inch ce foloseste tehnologia Brightview display.

Dotate cu un hard drive de 500GB hard drive, notebookurile HP includ si o camera web HP TrueVision Web, DVD-RW Drive,  patru porturi USB 2.0 si ruleaza Windows 7 Home Premium OS. 

Lucrand in colaborare cu HP, Jimmy Iovine si Dr. Dre au ajustat si aplicat profilul de sunet sub semnatura Beats la liniile premium de notebook-uri HP si desktop-uri pentru a oferi o experienta optima de sunet.

Cele mai haioase fotografii facute in Poiana Brasov vor fi premiate cu o imprimanta Photosmart Plus e-All-in-One, iar castigatorii isi vor putea valida fotografia la standul HP de la Club Rossignol.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele