IT & C

#eset #windows 7 #antivirus

Cinci producatori antivirus, "compatibili" cu Windows 7

Numai cinci producatori de solutii antivirus au indeplinit criteriile de detectie si solicitate pentru Windows 7 .

Concluziile au fost facute publice in urma unei testari ICSA Labs, o divizie independenta a Verizon Business.

ICSA

Pentru a obtine certificarea ICSA Labs Anti-Virus Certification, produsele trebuie sa indeplineasca toate criteriile de detectie a continutului malware in PC-uri si servere.

Solutiile trebuie sa demonstreze totodata ca au capacitatea de a detecta, identifica si preveni infiltrarea continutul malware auto-replicant, fara sa genereze alarme fals pozitive. Produsele trebuie de asemenea sa poata indexa rezultatele incercarilor de detectare malware.

Cinci producatori

Simultan cu ESET, Microsoft, Norman, PC Tools si Webroot au indeplinit exigentele de testare. ESET a prezentat pentru testare versiunea pe 64 de biti a 4. Nucleul motorului este de asemenea folosit in 4 precum si in versiunea de 32 de biti a ambelor produse.

ICSA Labs, o divizie independenta a Verizon Business, a anuntat ca a oferit pentru cinci producatori de solutii antivirus, care atesta capabilitatile de detectie si dezinfectie , in cadrul primei etape de evaluare a software-ului de securitate proiectat pentru MS Windows 7.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele