IT & C

#gadget #telefon mobil #computer #player muzical #hdd #camera foto

Cinci gadgeturi de care nu te poti desparti

Te-ai saturat sa fii sunat de diferite persoane, nu iti mai place muzica de pe MP3-player, nu iti place cum iesi in poze si esti satul de PC-ul de acasa care da erori.



Analizele in materie de gadgeturi sunt multe, dar a stat cineva sa socoteasca care ar fi gadgeturile de care nu te poti desparti? Chiar crezi ca poti lasa balta electronicele din viata ta? Iata o lista a gadgeturilor esentiale din viata noastra.

Computerul

Indiferent ca esti posesorul unui laptop sau un personal computer (PC), acest dispozitiv este foarte des prezent in viata ta. Daca nu e asezat pe biroul din camera ta, il ai zilnic la lucru si te folosesti de el atat in scopuri personale, cat si pentreu a-ti face treaba de zi cu zi.

Daca vorbim de un laptop atunci situatia este si mai variata. De ce? Pentru ca acest gadget, intr-o vacanta, poate sa devina un player muzical, un foto sau multe altele. In concluzie, computerul este un gadget de care nu te desparti prea mult timp.

Camera foto /video

Adevarat, nu este gadgetul care sa il ei intodeauna dupa tine. Dar este dispozitivul care te ajuta sa iti pastrezi la loc sigur cele mai frumoase amintiri, fie ca ele vin in format .jpg sau .avi. Si asta doar daca nu esti fotograf de profesie, pentru ca in acest caz, camera foto sau video va fi carata in fiecare zi dupa tine la diferite evenimente, sedinte foto si asa mai departe. Concluzia: camera foto trebuie sa existe intr-o colectie minima de gadgeturi.

Telefonul mobil

Sunt destui printre voi care au renuntat de mult la telefonul fix pentru ca oricum nu esti acasa cand acel telefon suna. Daca cineva doreste sa vorbeasca cu tine e simplu, sa sune pe mobil.

Am depasit de mult momentul cand era prea scump sa suni sau sa trimiti mesaje unui amic, prieten sau membru de familie sau cand dai "beep" sa nu consumi minute. Ofertele operatorilor de telefonie mobila sunt cat se poate de variate. Ai de unde sa alegi atat in materie de telefoane , dar si in oferte de convorbiri. Concluzie: telefonul mobil este cel mai cautat gadget.

Player-ul muzical

Ok, nu intram la detalii de gen iPod Touch pe care romanii nu prea il baga in seama. Legea noatra e ca pentru un ban in plus, ai acel dispozitiv si telefonul incoporat, adica iPhone-ul. In plus iPod Touch este cam mare si este mai mult pentru vizionat filme, e mai mult un player video portabil. Iar daca vrei sa mergi la alergat cu iPod-ul dupa tine, Touch este prea mare pentru asa ceva.

Ne intoarcem deci la MP3-player-ul clasic, mic, discret, cu sau fara ecran care ascuns frumos in buzunar iti tine companie pe un drum lung cu metroul sau autobuzele aglomerate din zilele noastre. Nu poate sa indeparteze mirosurile neplacute, dar macar te tine departe de maneaua vecinului de scaun. Concluzie: player-ul muzical este mult prea util sa nu-l ai!

Hard Drive

Adica HDD-ul ce il are fiecare in computer. Stii, exista si acele hard-uri externe care duc un plus de siguranta atunci cand faci un back-up de fisiere. Este foarte util cand spatiul de stocare de pe PC-ul tau se diminueaza sau mai ales cand vrei sa duci muzica la lucru si nu vrei sa ai de-a face cu stick-uri de memorie, pe care oricum nu incape toata muzica pe care o vrei tu. Sa nu uitam de reistalarea de Windows care necesita un backup solid. Deci, incepi sa vezi utilitatea hard disk-ului? Concluzie: trebuie sa ai asa ceva... macar la un moment dat in viata ta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele