IT & C

#apple #iphone 5 #chinezii

Chinezii, mai harnici decat Apple. Au lansat clona lui iPhone 5!

Desi iPhone 5 este programat sa apara abia in toamna acestui an, un producator chinez deja a falsificat si scos pe piata o replica a multasteptatului smartphone Apple.

Terminalul se numeste hiPhone 5 si se gaseste la vanzare pe platforma de comert online Taobao, la pretul de 200 de yuani (aproximativ 31 de dolari).

Daca un cumparator doreste un model "mai veritabil", care mult mai mult cu modelul original al Apple, trebuie sa plateasca de patru ori mai mult, circa 800 de yuani, potrivit comerciantilor dintr-o piata de telefoane mobile din Shanghai, citati de publicatia Daily Express.

"Uitati-va aici. Nu e acelasi lucru cu cele de 300-400 de yuani", a spus unul dintre vanzatori , indicand un telefon de 850 de yuani, scrie Mediafax.

HiPhone este mai subtire si are colturile mai putin rotunjite comparativ cu iPhone 4 . clona chinezeasca este foarte usoara, asa cum se intampla in cazul tuturor telefoanelor mobile piratate, relateaza aceeasi sursa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele