IT & C

China va avea 78 de milioane de internauti pana la sfarsitul anului 2003

Numarul internautilor din China va ajunge la 78 de milioane pana la sfarsitul anului 2003, informeaza cotidianul China Daily, citat de Reuters, pe baza informatiilor furnizate de Societatea Internet din China.

Desi nu da cifre comparative pentru China, tara cu 1,3 miliarde locuitori, raportul arata ca numarul site-urilor web va ajunge pana la sfarsitul acestui an la 500.000, in timp ce numarul calculatoarelor conectate on-line va ajunge la 30 de milioane.

Hu Qiheng, presedinta societatii, a afirmat ca dezvoltarea internetului in China este inca in urma tarilor dezvoltate.

Rata de penetrare a internetului in China este de numai 5,2 la suta, comparativ cu 63,2 la suta in Statele Unite si o medie de 10,7 la suta pentru toate tarile cuprinse in raport, a apreciat Qiheng. Ea nu a explicat cum au fost calculate aceste procente.

Societatea Internet din China anunta la mijlocul anului ca numarul utilizatorilor internet a ajuns la sfarsitul lunii iunie la 68 de milioane de persoane, in crestere cu 48,5 la suta fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Acest centru de cercetare arata ca la sfarsitul anului 2002 China a depasit Japonia ca numar al utilizatorilor internet, devenind in acest clasament a doua tara din lume, dupa Statele Unite.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.