IT & C

#culori #pret #lansare #pc #ces #Walkman subacvatic

CES 2013: Sony a lansat primul Walkman subacvatic

Multe gadgeturi se pot lauda ca sunt rezistente la apa, dar Sony a lansat la CES 2013, expozitia anuala care da startul noutatilor in domeniu, primul Walkman digital care poate fi folosit chiar sub apa!

Daca nu vrei sa te desparti de melodiile preferate nici la dus sau in piscina, vei avea in curand la dispozitie un gadget revolutionar: Sony NZW-W270, primul Walkman digital subacvatic lansat vreodata.

Cu o memorie de 4 GB, gadgetul care poate fi utilizat sub apa in orice conditii este miniaturizat practic intr-o simpla pereche de casti conectate cu un cablu.

Walkman-ul subacvatic Sony NZW-W270 ofera optiuni de control al volumului sonor si al melodiei la fiecare casca, alaturi de un cablu special de siguranta pentru inotatorii de performanta, potrivit Mashable.com.

Muzica poate fi incarcata pe micul Walkman subacvatic de pe orice PC sau Mac, dar numai utilizatorii de Windows pot crea playlisturi prin software-ul special oferit gratuit de Sony.

Sony NZW-W270, primul Walkman subacvatic, va fi lansat in luna martie, la un pret de aproximativ 100 dolari, in patru variante de culoare. Disponibil in negru, alb, albastru si roz, micul gadget poate fi asortat cu usurinta costumului de baie!

Sursa foto: TheVerge.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele