IT & C

#blu-ray.home cinema #monolith #bravia #vaio #sony

CES 2010: Sony prezinta noi laptopuri VAIO, televizoare Bravia si sisteme home cinema

Japonezii de la Sony prezinta in cadrul evenimentului Consumer Electronic Show ( CES 2010 ) serii noi de laptopuri VAIO, televizoare din familia Bravia si sisteme home cinema.

Astfel niponii aduc fanilor o noua serie Sony VAIO W in editie Eco, seria VAIO S si Y, modele portabile sau noua serie VAIO F care este conceputa pentru divertisment. Compania mai face publice si noile televizoare Bravia cu design Monolith , cu capacitati 3D in rezolutie Full HD.

VAIO de la A la Z

Cu VAIO F utilizatorii au la dispozitie generatia de procesoare eficiente energetic Intel Atom care furnizeaza puterea sistemului, echipat cu un Windows 7 Starter Edition. Memoria RAM de 1 GB si spatiul de stocare de 250 GB ajuta la gestionarea cu usurinta a colectiei multimedia. Mai eficient energetic decat tehnologia traditionala cu lampi, ecranul VAIO de 10,1 inch (25,6 cm) cu tehnologia LED este proiectat fara a folosi mercur, reducandu-se astfel impactul asupra mediului. Noua serie de notebook -uri VAIO W va fi disponibila incepand cu luna februarie 2010.

Modelul VAIO S dispune de o serie de caracteristici ca un ecran de 13,3 inch (33,8 cm) cu tehnologie LED, conectivitate 3G, putere de calcul si o unitate grafica de ultima generatie. Avand acelasi ecran LED de 13,3 inch al seriei S, modelul VAIO Y este echipat cu procesor cu voltaj redus Intel (ultra-low voltage). Seriile VAIO S si Y voir fi disponibile incepand de la sfarsitul lunii ianuarie 2010.

Datorita puterii de procesare, cea mai recenta generatie de procesoare Intel CoreTM i7 (Quad Core) si performantelor grafice, noul VAIO F ofera platforma ideala de editare a continutului Full HD sau a imaginilor RAW. Portul eSATA/USB va permite conectarea unui hard disk extern cu viteze de pana la 5 ori mai mari decat cele specifice USB 2.0. Serie multimedia VAIO F este disponibila incepand cu sfarsitul lunii ianuarie 2010.

Bravia Signature, Presence, Cinematic & Essential

Seria Signature prezinta generatia urmatoare de divertisment pentru acasa cu televizoare 3D Full HD si Wi-Fi incorporate in design-ul Monolith. Modelul Bravia LX900 dispune de tehnologie 3D Full HD, acces Wi-Fi integrat la continut si servicii online, tehnologie LED de top & design Monolith, senzor inteligent pentru detectarea prezentei si senzor de ambient pentru consum energetic scazut. Modelul va fidisponibil in dimensiuni de 40 inch (102 cm), 52 inch (132 cm) si 60 inch (152 cm).

Modelul Bravia NX800 din colectia Presence dispune de acelasi design Monolith, acces Wi-Fi integrat la continut si servicii online, la widget-urile de pe Internets si la dipozitivele compatibile DLNA, tehnologia Motionflow 200Hz PRO, iluminare LED de top si ecran Deep Black. Bravia NX800 va fi disponibil in dimensiuni de 40 inch (102 cm) si 52 inch (132 cm).

Seria Cinematic ofera cea mai buna calitate a imaginii.  Televizoarele din aceasta serie combina tehnologia de iluminare din spate, cu cea denumita Motionflow si ecranele special create. Modelul Bravia HX900 se mandreste cu ecran full LED, dinamic, panel OptiContrast unic, compatibilitate 3D Full HD si vine in dimensiuni de 46 inch (117 cm) si 52 inch (132 cm).

Seria Essential ofera o experienta HD cu ecran LED compact, de top, acces Wi-Fi integrat, senzor de detectare a prezentei, procesor BRAVIA ENGINE 3 & tehnologie motionflow 100Hz, iar modelul EX700 va putea fi achizitionat in variatele de 32 inch (81 cm), 40 inch (102 cm), 46 inch (117 cm), 52 inch (132 cm) si 60 inch (152 cm).

Sisteme home cinema cu Blu-ray

Sony prezinta in 2010 noi sisteme de divertisment pentru acasa. In ambele variante, cu sunet pe 5.1 canale sau 2.1 canale, noile modele dispun de functii avansate pentru a crea experien?e audio-vizuale complete. Sistemele permit redarea continutului Blu-ray, conversaria semnalului video de pe DVD, interactiunea pe ecran tactil prin intermediul tehnologiei XrossMediaBar (XMB), precum si accesarea de continut online, totul intr-o formula minimalista si extrem de subtire.

Sistemul BDV-IZ1000W este primul home cinema all-in-one care ruleaza continut 3D HD, facilitand totodata accesul online prin intermediul platformei BRAVIA Internet Video. Sistemul BDV-E370 are 4 boxe satelit, design Monolith si compatibilitate LAN Wireless. Modelul BDV-E870 se mandreste cu    2 boxe inalten, BRAVIA Internet Video, compatibilitate LAN Wireless, iar BDV-E970W are are aceleasi specificatii, singura diferenta fiind cele 4 boxe inalte.

BDV-F700 poate sa faca redare de continut Blu-ray si streaming cu doua boxe ultra-subtiri care se fixeaza pe podea si o unitate centrala LED verticala. Modelul beneficiaza de tehnologia Sony S-Force Front Surround, la care se adauga amplificarea digitata S-Master de 400W.

De asemenea, Sony lanseaza modelul BDV-F500, care utilizeaza boxe de tip desktop sau fixate in perete, cu o amplificare S-Master de 350W. Noile sisteme Sony home cinema cu Blu-ray vor fi disponibile incepand cu luna martie (BDV-E370 si BDV-E870). Vor urma BDV-F500 si BDV-F700 in luna aprilie, BDV-E970W in luna iunie si BDV-IZ1000W in luna septembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele