IT & C

#cumparaturi #craciun #cadouri craciun #cumparaturi craciun

Ce cadouri isi doresc romanii de sarbatori

Cumparaturile online ocupa o cota de piata tot mai mare, iar romanii au dezvaluit online ce cadouri isi doresc cu prilejul sarbatorilor de iarna prin cautarile pe internet.

Analiza SEO Monitor arata ca telefoanele mobile sunt vor obtine in luna decembrie cel mai mare numar de cautari online. Alte cadouri pe care romanii le cauta online sunt jucarii, ceasuri, parfumuri, laptopuri, lenjerie intima si bijuterii.

Romanii au inceput sa caute online promotii pentru cadourile de sarbatori inca de la inceputul lunii noiembrie. Cautarile online in noiembrie 2012 au inregistrat o crestere de 15%, potrivit studiului citat de Capital.ro.

In luna decembrie, vanzarile de electronice si jucarii vor inregistra cresteri importante. Decoratiunile de Craciun, cautate inca din luna octombrie, mai raman cautari online populare pana in jurul datei de 15 decembrie, potrivit analizei pe baza cautarilor online.

Sursa foto: Retail-digital.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele