IT & C

#samsung #samsung galaxy nexus # samsung-google

Cat costa Galaxy Nexus?

Pretul ultimului telefon rezultat din parteneriatul Samsung - Google este destul de piperat. Noul varf de lance al gamei de smartphone -uri cu Android, ar putea costa, in Europa, in jur de 650 de euro, un pret care face device-ul mai scump chiar si decat o tableta PC de top, scriu cei de la SammyHub.

Galaxy Nexus, telefon care a fost lansat ieri de Samsung si Google si care are specificatii tehnice deosebite, va fi comercializat la preturi destul de mari, atat in Europa cat si in Statele Unite si Asia. Este vorba despre 650 de euro, un pret foarte mare pentru cele mai multe buzunare.

Oricum, pretul facut public de site-ul citat nu a fost confirmat deocamdata oficial de nici de Samsung si nici de Google si reprezinta costul smartphone-ului "la liber".

Desigur, trebuie sa asteptam sa vedem care este pretul subventionat al Galaxy Nexus in oferta operatorilor de telefonie mobila. Nu in ultimul rand, daca pretul de 650 de euro va fi confirmat Galaxy Nexus va deveni cel mai scump telefon de pe piata depsind costul multor tablete PC performante.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele