IT & C

#telecomunicatii #guvern #buletin #cartele prepay

Cartelele PrePay ar putea fi cumparate doar pe baza de buletin

Guvernul ii va obliga pe furnizarii de servicii de telecomunicatie destinate publicului sa colecteze datele de identificare ale utilizatorilor de cartele de tip PrePray.

Proiectul legislativ care stipuleaza acest lucru a fost inclus pe agenda pe 2012 a Guvernului si trebuie sa fie aprobat pana la sfarsitul lunii august.

"Prin actul normativ se urmareste reglementarea la nivel national a obligatiei furnizorilor de servicii de comunicatii electronice destinate publicului de a retine datele de identificare ale utilizatorilor serviciilor, indiferent de tipul serviciului, abonament sau PrePay ", se arata in acest proiect.

O statistica intocmita la jumatatea lui 2011 de ANCOM arata ca numarul total de cartele preplatite active pe teritoriul tarii noastre era de 14.28 de milioane, reprezentand 52% din totalul cartelor de telefonie mobila ( abonamente si cartele PrePay).
 

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Experti Cariera

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Se poate incepe si asa…

Experti Cariera

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.