IT & C

#print #pixma #canon #multifunctional #imprimare

Canon prezinta noi imprimante color

Canon lanseaza doua noi multifunctionale, Pixma MP640 si Pixma MP990 care se adreseaza utilizatorilor finali si fotografii profesionisti.

Atat Pixma MP640 cat si Pixma MP990 ofera un print avantajos, rapid si de calitate, folosind tehnologia 1pl FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) care ofera rezolutii maxime de pana la 9600 dpi.

Cu cerneala gri

Pixma MP640 si Pixma MP990 detin cinci cartuse individuale, unul cu cerneala neagra pentru printuri text de calitate si cate unul pentru culoarea galbena, albastra, rosie si neagra (pentru print foto ). In plus, Pixma MP990 include si o cerneala gri pentru obtinerea unei calitati si mai bune atat pentru printurile monocrom cat si pentru cele color.

Cerneala gri ajuta la reducerea granulatiei si stabilizeaza balanta de gri in printarea foto cu nuante de gri. De asemenea, aceasta imbunatateste reproducerea culorilor in zonele cu saturatie mica pentru pozele color.

Motor de print

Pixma MP640 si Pixma MP990 sunt dotate cu un motor de print imbunatatit, ce reduce timpii de printare. Producerea unui singur print foto color de calitate foto-lab la dimensiuni 10 x 15 cm (4 x 6 inch) dureaza doar 20 secunde.

Canon a devenit si unul dintre primii producatori de imprimante ce a adoptat standardele ISO/IEC 24734 si 24735, permitand utilizatorilor sa realizeze comparatii intre vitezele de printare pentru diferite modele si diferiti producatori.

Direct pe de medii de stocare

Atat Pixma MP640 cat si Pixma MP990 usureaza printarea de pe cardurile de memorie sau direct de pe stick-urile USB. Continutul cardurilor sau al stick-urilor este afisat automat pe ecran atunci cand acestea sunt inserate in multifunctional.

Acestea permit utilizatorului sa selecteze rapid ce imagini vor fi printate si ce tip de hartie foto se foloseste. De asemenea se pot salva documentele scanate direct pe cardul de memorie sau pe stick-ul USB.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele