IT & C

#wi-fi #hartie #pixma #color #imprimanta

Canon lanseaza doua noi imprimante Pixma

Canon anunta lansarea a doua noi multifunctionale Pixma mid-range ce ofera printuri foto la calitate foto-lab si usurinra in utilizare.

Ambele modelele Pixma MP550 si Pixma MP560 fac parte din gama de multifunctionale Canon pentru anul 2009.

Generalitati

Pixma MP560 este un model ce beneficiaza de conectivitate Wi-Fi, facilitand printarea wireless. Atat Pixma MP550 cat si Pixma MP560 includ modulul Easy-PhotoPrint EX, facilitate ce usureaza printarea fotografiilor de calitate direct din albumele digitale ale utilizatorilor.

auto Photo Fix II foloseste algoritmi multi-zone pentru a oferi cu exactitate nivelul necesar de corectie a imaginii in diferite zone ale fotografiei, astfel rezultand printuri foto echilibrate. Acesta vine impreuna cu Easy-WebPrint EX si permite utilizatorilor sa decupeze diferite sectiuni ale unei pagini web, pentru a le printa sau a le salva in format PDF.

Softul Easy-WebPrint EX permite utilizatorilor sa combine continutul mai multor pagini web pentru a le integra intr-un singur document, ajutand astfel la reducerea costurilor de cerneala si hartie.

Imbunatatiri

In comparatie cu modelele predecente, Pixma MP550 si Pixma MP560 includ o serie de optiuni imbunatatite ce permit obtinerea de printuri la calitate foto-lab intr-un timp mult mai redus. Ambele imprimante folosesc tehnologia Canon 1pl FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering) ce produce printuri omogene la rezolutii de pana la 9600 dpi.

Cerneala este directionata catre capul de printare prin intermediul a cinci cartuse de cerneala - unul continand cerneala neagra pentru printuri text si patru cartu?e de culoare pentru printuri la calitate foto-lab. Indicatoare LED integrate on fiecare cartu? permit utilizatorului s? estimeze când trebuie înlocuite.

Imbunatatirile aduse motorului de printare folosit la Pixma MP550 si Pixma MP560 asigura o rapiditate superioara modelelor precedente mid-range Canon. Ambele sunt capabile sa ofere printuri fara margini, la dimensiuni 10 x1 5 cm (4x 6 inch) si calitate foto-lab, in aproximativ 39 secunde.

Economie de hartie

Pixma MP550 integreaza un sertar de hartie cu incarcare pe doua directii, in plus Pixma MP560 include un modul auto duplex pentru un print avantajos pe ambele fete ale hartiei. Pixma MP560 mai ofera si o conectivitate 802.11g Wi-Fi pentru o integrare mai usoara a echipamentului in infrastructura home wireless.

Pixma MP550 ?i Pixma MP560 include conectivitate USB, port PictBridge pentru conectarea cu camere foto digitale compatibile si camere video si conectivitate Bluetooth optionala. Totodata, ambele modele Canon Pixma MP550 si Pixma MP560 sunt compatibile cu Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 si mac os x 10.3.9 la 10.5.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele