IT & C

#canon #ixus 1000hs #camera foto #zoom optic 10x

Canon IXUS 1000HS, camera foto compacta cu zoom optic de 10x

Canon marcheaza zece ani de camere foto digitale IXUS prin lansarea modelului IXUS 1000HS , un model care combina sistemul HS si sensibilitate ridicata a senzorului CMOS de 10 MP cu procesorul DIGIC 4.

Disponibil in culorile argintiu, maro si roz, Canon IXUS 1000HS este compact, fiind cea mai subtire camera produsa de Canon. Modul de inregistrare Full HD permite utilizatorilor sa inregistreze la rezolutie 1080p si are are zoom optic 10x .

Canon IXUS 1000HS este dotat cu stabilizator optic de imagine, foarte eficient, creat utilizand tehnologii avansate de deplasare a lentilelor. Acest lucru permite fotografilor sa captureze imagini clare in conditii de iluminare scazuta sau la folosirea zoomului extins si asigura suportul necesar pentru realizarea de fotografii fara efect de blur, bine conturate.

Sistemul HS integrat asigura performante ridicate in conditii de iluminare scazuta, prin punerea in avantaj a senzorului CMOS ultra-sensibil de 10 MP si a procesorului DIGIC 4. Tehnologia incorporata reduce nivelul de zgomot cu pana la 60%, in toate nivelele ISO1. IXUS 1000 HS suporta un nivel ISO 3200 la rezolutie maxima, iar o viteza ISO 6400 poate fi atinsa la rezolutia de 2, 5 MP , permitand astfel captura de imagini in conditii de iluminare medie, fara a fi necesara utilizarea flash-ului.

Inregistrarile video pot fi realizate la 3,7 cadre pe secunda si rezolutie 10 MP, sau pana la 8,8 cadre pe secunda si rezolutie 2,5 MP in mod High-speed Burst. La folosirea functiei Best Image Selection camera, foto alege cea mai buna imagine dintr-o serie de cinci fotografii la rezolutie 2,5 MP. Scenele extrem de rapide pot fi inregistrate utilizand modul Super Slow Motion Movie, care realizeaza o captura la 24 cadre pe secunda (fps), si o redare ulterioara la 30fps.

Transferul de fisiere prin conexiune fara fir este asigurat de Eye-Fi connected functions, care permite incarcarea de la distanta a imaginilor pe situri cum ar fi CANON iMAGE GATEWAY. Camera integreaza o sectiune dedicata Eye-Fi in meniul utilizatorului si dezactiveaza functia de inchidere automata a camerei in timpul transmisiei de date prin intermediul cardului Eye-Fi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele