IT & C

#benq #w1220 #aparat foto

Camera foto BenQ W1220 a ajuns in Romania

BenQ aduce pe piata din Romania o noua camera foto digitala , modelul foto BenQ W1220 este disponibila prin intermediul partenerilor BenQ, la un pret estimativ de 479 RON.

Aparat "slim"

Formatul ultra slim inglobeaza un sistem telescopic de lentile format din trei segmente. Intreaga greutate a camerei foto este de sub 120 de grame. Pe langa senzorul CCD, noul model W1220 include cateva moduri de fotografiere special gandite pentru a inlesni obtinerea imaginilor bune, chiar si de catre utilizatori amatori.

Pe langa ajustarea automata a setarilor potrivite modului de fotografiere (peisaj, portret, lumina din spate, portret cu lumina din spate, fotografiere nocturna, portret nocturn, macro si apus), prin intermediul modului "Smart Scene", camera foto digitala elimina necesitatea schimbarii manuale pe modul macro, atunci cand fotograful isi doreste realizarea unei imagini de tip close-up prin intermediul optiunii Smart Focus.

Altem detalii

Cu ajutorul display-ului LCD de 2,7 inch, care reda un numar de 230.000 de culori, se pot vizualiza cadrele trase, dar si efectua majoritatea setarilor legate de modul de fotografiere. Un alt avantaj pe care il ofera noua camera foto digitala W1220 este faptul ca zoom-ul optic poate fi modificat chiar si atunci cand este folosit modul de filmare (720 x 400dpi, 16:9).

Camera vine in pachet impreuna cu un acumulator de 700 mAh, un incarcator acumulator, borseta, curelusa de mana, cablu USB, AudioVideo, CD-ul cu software, CD-ul cu manualul de utilizare si ghidul rapid de folosire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele