IT & C

#cadouri de lux #tehnologie #craciun

Cadouri IT de lux pentru Craciun

Craciunul este un prilej de facut cadouri celor dragi sau tie. Cele scumpe atrag intodeuna atentie si admiratie. Daca bugetul nu este o problema pentru tine, iata cateva idei de cadouri electronice.



Laptop Ego for Bentley


Lansat recent si la noi, laptopul de lux este lucrarea celor de la Ego si Bentley. Acesta este un notebook exclusivist denumit Ego for Bentley, o editie speciala produsa in serie limitata de 250 de exemplare.

Laptopul este acoperit cu piele cusuta identic cu cea existenta la interiorul modelelor marcii auto de lux, manerul acestuia fiind cromat si amintind de manerele usilor Bentley.

Accesoriul este disponibil intr-o gama complexa de culori. Pretul unui astfel de laptop este de  57.680 RON si este disponibil in Romania exclusiv prin The Place Concept Store din Bucuresti.

Amplificator Marantz AV8003

Acesta este un produs de lux, realizat de Home Entertainment. Vine cu sistem de sunet 7.1 Surround, tehnologii Dolby Digital, Dolby Digital-Ex sau Dolby Prologic.

Sunetul redat este de cea mai buna calitate datorita tehnologiei Marantz Digital Audio Expander. Poate fi conectat la difuzoare, TV sau PC. Tot ce reda este convertit si redat prin streaming la o calitate superioara.

In Romania poate fi comandat prin DVDPlanet.ro pentru pretul de 12.300 RON.

Camera video Hitachi DZ-BD7HE


In acest caz pretul ridicat reflecta si calitatea.  Acest model face inregistrari video atat pe hard disk cat si pe mini discuri optice format Blu-ray. Are ecran de 2,7 inch 16:9 Widescreen, suporta zoom optic pana la 10x si stabilizator de imagine.

Se poate cumpara din magazinul online DVDPlanet.ro si costa 4.351 RON.

Camera web


Daca esti in vacanta in Alpi si discuti cu prietenii aflati in , ai nevoie si de o camera web. Speed-Link Crystal Cam este impodobita cu peste 1.350 de cristale Swarovski si a fost special conceputa pentru notebook-uri si monitoare cu ecran plat si face parte din colectia Vicious and Divine.

Pretul este 1.538 RON si este disponibila la cerere. Perioada de asteptare pentru camera web este de pana la doua luni.

Ecran cu plasma Bang&Olufsen BeoVision


Noul ecran cu plasma BeoVision nu imbatraneste niciodata datorita tehnologiei ACM (Automatic Color Management) este disponibil si in Romania. Aceasta reajusteaza la fiecare 100 de ore parametrii televizorului pentru improspatarea imaginii si evitarea oricarei  scaderi a calitatii imaginii.

Bang & Olufsen ofera trei variante de ecran cu plasma cu tehnologie ACM care mentine imaginea "tanara". Utilizatorul are la dispozitie versiunea BeoVision 4-50 cu diagonala de 127 cm, cu redare in full HD la un pret de 73.988 RON cu TVA. BeoVision 4-65 cu diagonala de 165 cm, full HD, are un pret de 104.908 RON cu TVA, iar modelul BeoVision 9-50 cu diagonala de 127 cm, full HD costa 84.839 RON cu TVA.

Achizitionarea echipamentelor se face din showroom-ul Bang & Olufsen din incinta Hotel JW Marriott, in urma unei comenzi sau direct din stoc. Pentru a plasa o comanda se achita 50% din valoarea echipamentelor in avans, urmand ca restul de 50% sa se achite in ziua instalarii. Contractul de vanzare/cumparare prevede livrearea comenzii intre 6-8 saptamani, in functie de optiuni si echipamente acestea pot fi livrate si mai devreme.

Telefon mobil

Acest device arata bine, dar are specificatii tehnice modeste.

Colectia Constellation cuprinde telefoane care au ecran TFTcu rezolutie QVGA de 320 x 240 pixeli si 256.000 de culori din cristale de safir. Pentru navigarea pe internet, utilizatorul are la dispozitie broswer-ul WAP 2.0 cu suport xHTML, iar terminalul are conectivitate EDGE si Bluetooth.

Vertu Constellation   poate fi procurat doar prin comanda online de pe site-uri ca Blu-it.ro si costa aproximativ 70.000 RON.

Boxe de sol B&W

Acestea sunt disponibile in patru culori, de la brun inchis la rosu, au driver-ul de medii si basi facut din kevlar, adica un material extrem de dur, au sensibilitate de 90 de decibeli si impedanta nominala de 8 ohmi.

Pretul acestora este de  3.843 RON si le poti comanda de pe DVDPlanet.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele