IT & C

#na'vi #the game #avatar

Avatar: The Game se lanseaza oficial in Romania

Ubisoft anunta lansarea oficiala a jocului James Cameron 's Avatar: The Game.

Prezentarea va avea loc cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 12 decembrie 2009 in Bucuresti.   

Joc si film

James Cameron's Avatar: The Game, chiar daca are legaturi cu pelicula omonima, are o poveste de sine statatoare care se desfasoara cu doi ani inaintea evenimentelor din film. Ca jucator intri in uniforma unui specialist de comunicatii militare care se numara printre putinii norocosi care pot participa la programul Avatar, desfasurat pe planeta Pandora.

Sub atenta supraveghere a corporatiei RDA, care foreaza planeta straina cautand minereuri extrem de rare, jucatorul va invata sa-si controlezi propriul avatar, o creatura hibrida rezultata din combinarea ADN-ului uman cu ADN-ul speciei indigene.

Odata cu descoperirea planetei afli mai multe despre flora si fauna acesteia, despre indigenii denumiti Na'vi si despre batalia acestora pentru a salva planeta de la distrugere. Oferind doua fire epice alternative jucatorul se va putea alia cu Na'vi pentru a le ajuta in quest-ul lor disperat, sau poate sa ranana loial fortelor armate controlate de RDA.


In Romania

Din 12 decembrie Avatar: The Game se va lansa pe toate consolele si platformele: PC, PlayStation 3, PSP, Xbox 360, Nintendo Wii si Nintendo DS .

In cadrul evenimentului vor fi prezentate toate aspectele jocului incepand cu luptele incitante desfasurate in peisaje SF si terminand cu enciclopedia din joc care trece in revista toate tehnologiile si creaturile care apar in James Cameron's Avatar The Game.

Trailer-ul filmului Avatar

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.