IT & C

#nuvi 3700 #garmin #gps

Au fost anuntate noile GPS-uri din seria Garmin nuvi 3700

Modelele din seria Garmin nuvi 3700 au un design subtire pentru a intra confortabil in orice buzunar. Totodata, dispozitivele au un ecran tactil generos cu un display de inalta rezolutie.

Seria nuvi 3700 a castigat popularul premiu Red Dot Design in cadrul celei mai renumite competitii de design din lume.

Modele compacte si inteligente

Cu o grosime de numai 9 mm, nuvi 3700 este cel mai subtire sistem de navigatie portabil de pe piata, ce dispune de un design irezistibil la atingere. Noul design a generat un impact important, castigand competitia de design de produs din cadrul festivalului Red Dot Design, competitia aliniand peste 4000 de inregistrari din 57 de tari.

Designul premiat al modelelor nuvi 3790T , nuvi 2760T si nuvi 3750 evidentiaza display-ul WVGA de 4,3 inch, usor de folosit, alcatuit dintr-un geam protector care ii lasa pe utilizatori sa vada hartile preincarcate si meniurile intuitive in modurile landscape sau portret, ideale pentru a fi folosite in masina sau la o simpla plimbare.

Garmin nuvi 3790T dispune de o "fraza de pornire" care initiaza navigarea prin comanda vocala, iar tu poti comanda noua destinatie in timp ce utilizatorul pastreaza mainile pe volan si privirea atenta la drum. Drumul afisat pe ecran nu a aratat mai realist pana acum, datorita detalierii al terenului si cladirilor 3D.

ecoRoute cu trafficTrends si myTrends

trafficTrends ofera rutare eficienta si timpi realisti de sosire, recomanda rute folosind date istorice despre trafic in fiecare moment al zilei. Seria nuvi 3700 memoreaza destinatiile frecvente si utilizeaza myTrends care prevede destinatia fara ca utilizatorul sa activeze ruta respectiva, afiseaza timpul sosirii si cea mai buna ruta bazata pe informatii de trafic relevante.

Pentru o calatorie lipsita de stres si in deplina siguranta, nuvi 3790T si nuvi 3760T dispun de alerte de trafic gratuite pe viata si tehnologia wireless Bluetooth pentru apelare hands-free cu un telefon compatibil. Toate modelele din seria nuvi 3700 sunt preincarcate cu ecoRoute. Software-ul ii ajuta pe soferi sa atinga un consum de benzina mai redus, si totodata, sa-si administreze mai eficient bugetul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele