IT & C

Atenţie, cad cadouri!

Cu ocazia Sărbătorilor de iarnă, un mic orăşel din Franţa şi-a decorat străzile cu "semne de circulaţie" amuzante , menite să-i distreze pe şoferi. Fostele panouri cu semne de circulaţie au fost "repictate" de artiştii din Vieux-Charmont şi au fost plasate prin oraş, pentru a-i binedispune pe cetăţeni. În loc de "Aprindeţi farurile!", acum scrie "Aprindeţi beculeţele din brad!", în loc de "Trecerea interzisă" stă scris "Tristeţea interzisă", iar unde erai avertizat "Atenţie, cad pietre!" acum citeşti "Atenţie, cad cadouri", iar în loc de pietre au fost desenate mici cutiuţe legate cu funde roşii. Primarul, Noël Gauthier, spune că mulţi cetăţeni i-au dat telefon ca să propună cate un model de semn amuzant. Noile "propuneri" au fost "plantate" într-un rond, care vara e plin cu flori, din mijlocul oraşului. S-a obţinut un soi de "buchet de panouri", de care orăşelul este foarte mandru. Gaşte cu fulare şi căciuli Dincolo de Canalul Manecii , englezii din Cheshire se distrează şi ei "îmbrăcandu-şi" gaştele cu fulare şi căciuliţe. Ideea i-a venit unui fermier, care a constatat că gaştele domestice, care pleacă în ţările calde, suferă de frig începand din octombrie şi slăbesc exact înainte de Crăciun. Ca să evite acest neajuns, omul le-a pus nişte "tuburi" tricotate la gat şi cate o căciuliţă "cosmonaut" pe cap. Acum "moda" s-a extins, iar gaştele sunt "decorate" cu fulare şi căciuli de crăciuniţe, spre amuzamentul întregii regiuni.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce este si ce implicatii are Split TVA?

Experti Financiar

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Experti Financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.