IT & C

#wireless #rooter #modem #asus

Asus DSL-G31, router wireless si modem ADSL

Asus a lansat dispozitivul dual DSL-G31 cu functii de modem ADSL si de router wireless, oferind facilitati avansate pentru administrarea retelei.

Beneficiind de interfata Asus EZ UI, echipamentul permite o instalare facila, conectarea rapida la Internet si derularea si administrarea activitatilor web.

Interfata de instalare

Datorita interfetei EZ UI, utilizatorii isi vor putea instala routerul fara nevoia vreunui manual sau a vreunui CD ajutator. Dupa autentificarea in aria de administrare prin intermediul browserului web, configurarea DSL-G31 se va finaliza urmand doar trei pasi intuitivi.

DSL-G31 include suport Wi-Fi 802.11g, oferind viteze de transfer in cadrul retelei fara fir de pana la 54 Mbps. Echipamentul sustine traficul ADSL cu download de pana la 24 Mbps si upload de pana la 1 Mbps, astfel incat utilizatorii vor putea naviga online imediat ce se vor conecta in reteaua fara fir.

Optimizarea folosirii latimii de banda

DSL-G31 este echipat cu aplicatia EZQoS (Quality of Service) care optimizeaza modul de exploatare a latimii de banda, asigurand un streaming fara intreruperi . Utilizatorii au posibilitatea sa aloce o capacitate mai mare din latimea de banda pentru anumite aplicatii, precum jocurile in retea, streaming-ul media sau comunicatiile VoIP.

Folosind EZ UI Network Map, cei care folosesc DSL-G31 vor putea afla rapid informatii clare despre starea tuturor dispozitivelor conectate. Utilizatorii pot configura parametrii de conectare la Internet si sa prioritize traficul de date în retea. Utilitarul Dr. Surf ofera posibilitatea de depanare a eventualelor evenimente nedorite aparute accidental in activitatea retelei sau in conectarea unor echipamente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele