IT & C

#nvidia cuda #cyberlink #cautare foto #procesare

Arhitectura nVidia Cuda atinge noi perfomante

nVidia anunta ca foto

CyberLink MediaShow 5 efectueaza operatiuni de cautare si organizare a colectiei de foto /video digitale si smart phone-uri, utilizatorii acumuleaza colectii impresionante de fotografii. Aplicatia MediaShow 5 ii ajuta pe utilizatori sa gestioneze mai eficient aceste colectii, cautand fotografii pe baza recunoasterii faciale si a etichetarii. Iar arhitectura nVidia Cuda reduce semnificativ timpul de procesare aferent acestor sarcini", a declarat Alice H. Chang, CEO CyberLink.

Alte detalii

Pe langa recunoasterea faciala, MediaShow 5 utilizeaza arhitectura nVidia Cuda pentru a accelera conversia video, pastrand totodata fidelitatea inalta a imaginii.

"Unitatea de procesare vizuala nVidia nu este utila numai pentru jocuri. Este procesorul ideal pentru gestionarea fotografiilor, videoclipurilor si oricarui tip de continut vizual, datorita arhitecturii Cuda"
, a declarat Sanford Russell, general manager al grupului Cuda din cadrul nVidia.
loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.