IT & C

#apple #ipad #ipad apple #game controller

Apple lucreaza la un game controller pentru iPad

Dupa ce a ignorat pana acum segmentul de gaming, Apple dezvolta un game controller pentru iPad, care ar putea oferi inca un avantaj tabletelor Apple in fata concurentei.

Daca pana acum, Apple a mizat exclusiv pe controlul tactil al gadgeturilor sale, iPad si iPhone, dupa moartea lui Steve Jobs compania exploreaza si alte posibilitati.

Apple lucreaza la un proiect de game controller, care ar putea fi folosit de tableta iPad, dar si de noul Apple TV, potrivit TheVerge.com.

Ramane de vazut daca proiectul Apple va ajunge vreodata in mainile consumatorilor, insa daca Apple spera ca noul sau TV sa fie folosit si pentru jocuri, fara o consola separata, un game controller ar putea fi un accesoriu absolut necesar.

Din moment ce Apple produce tastaturi Bluetooth pentru gadgeturile companiei, aparitia unui game controller ar putea aduce profituri si avantaje noi, in defavoarea dezvoltatorilor externi de accesorii Apple.

Sursa foto : iPadaccessories.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele