IT & C

Apeluri nelimitate catre un numar preferat

RomTelecom a extins oferta de optiuni pentru persoane fizice cu optiunea Confident, prin activarea careia abonatul poate sa efectueze, catre un numar pe care il alege din reteaua Romtelecom, apeluri gratuite si nelimitate, indiferent de durata si de numarul lor sau de palierul orar.

Optiunea are doua variante: Confident Intra (pentru un numar favorit intrajudetean) si Confident Inter (pentru un numar favorit interjudetean). Atentie, insa, nu poate fi ales un numar de acces special la Internet ca numar preferat pentru optiunea Confident!

Ambele se adauga abonamentului telefonic de baza, oricaruia dintre abonamentele Confort, precum si pachetului ISDN-2 Optima , apelurile efectuate catre numarul preferat, definit de client, neavand nici o legatura cu minutele incluse deja in abonament. Tariful pentru prima varianta este de 4 euro pe luna, iar pentru cea de-a doua este de 6 euro pe luna (fara TVA).

Cei interesati pot dispune simultan de cele doua variante ale noii optiuni, Confident Inter si Confident Intra. Mai mult, pot adauga, suplimentar, pe aceeasi linie telefonica , urmatoarele optiuni: Favorit Intra 100 sau Favorit Intra 200, Favorit Inter 50, FixMobil sau FixMobil Plus, International 1 sau World, cu mentiunea ca numarul preferat definit prin Optiunea Confident trebuie sa fie diferit de cele trei numere definite pentru Optiunea Favorit.

Optiunea Confident poate fi activata oricand, prin apel gratuit la 930, fiind posibil ca numarul preferat ales initial sa fie schimbat oricand cu un altul, modificarea fiind totusi permisa o singura data pe zi si este gratuita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele