IT & C

#antivirus #malware #panda 2010 #windows 7

Antivirusul Panda 2010 este compatibil cu Windows 7

Panda Security , "The cloud security Company" a lansat versiunea beta a solutiilor sale de securitate Panda 2010 , compatibile cu Windows 7.

In acest fel, utilizatorii care au instalata versiunea beta a noului sistem de operare Microsoft pot beneficia de protectie impotriva malware-ului.

Tehnologie anti-virus

Datorita tehnologiei Collective Intelligence dezvoltata de Panda, solutiile 2010 sunt rezultatul tuturor informatiilor acumulate de la comunitatea de utilizatori Panda din intreaga lume. Fiecare nou fisier primit este clasificat automat in termen de 6 minute.

Serverele Collective Intelligence clasifica in mod automat mai mult de 50.000 de mostre noi malware in fiecare zi. Aceste tehnologii presupun corelarea tuturor informatiilor primite de la fiecare computer referitoare la malware in scopul imbunatatirii permanente al nivelului de protectie al intregii comunitati de utilizatori din lume.

Solutiile Panda 2010 au in permanenta contact in timp-real cu aceasta baza de cunostinte vaste care sa ii permita sa ofere utilizatorilor cel mai rapid raspuns impotriva noului malware, care apare in fiecare zi.

Alte detalii

Noile solutii de retail Panda, ofera de asemenea o viteza de navigare cu 60% imbunatatita si o viteza de download cu 40% mai rapida decat versiunile anterioare, consumand doar 8 MB din memoria PC-ului.

Global Protection 2010 pentru Windows 7 poate fi descarcat gratuit accesand pagina oficiala Panda. Versiunile finale vor fi disponibile imediat ce noul sistem de operare este lansat pe piata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele