IT & C

Antivirusul NOD32, singura solutie proactiva ce protejeaza impotriva vulnerabilitatilor depistate in browser-ul Internet Explorer

In urma unor teste realizate in cadrul laboratoarelor sale, ESET LLC, a anuntat ca produsul sau, NOD32 Antivirus System protejeaza in intregime PC-ul impotriva atacurilor informatice cauzate de vulnerabilitatile depistate recent in cadrul browser-ului Internet Explorer.

Cum browser-ul Internet Explorer reprezinta alegerea a peste 85% din utilizatorii de computere, afirmam cu incredere faptul ca antivirusul NOD32 ofera o protectie completa clientilor nostri, datorita tehnologiei unice incorporate ThreatSense, ce utilizeaza euristica avansata in scopul detectarii si blocarii atacurilor informatice, inainte ca acestea sa devina un pericol real pentru utilizator., declara Rick Moy, vicepresedintele departamentului de marketing al companiei
ESET LLC.

Astfel, utilizatorii pot naviga pe internet in siguranta, utilizand browser-ul Internet Explorer, inainte ca Microsoft sa fi lansat patch-ul corespunzator. , a continuat Rick Moy.
Exploatarea acestor vulnerabilitati pot compromite sistemul din cauza patrunderilor ilegale a hackerilor sau doar prin vizitarea unei pagini Web compromisa, chiar fara cunostinta utilizatorului.
Computerele ce sunt compromise, sunt deseori fortate sa participe la activitati online suspicioase, incluzand trimiterea spam-urilor si a e- mail-urilor de tip phishing catre alte computere, cat si gazduirea de materiale ilegale.
Utilizatorii pierd astfel date si informatii personale, de aceea este necesara o protectie adecvata.
Datorita tehnologiei euristice avansate incorporate, antivirusul NOD32 a detectat proactiv multiple atacuri cauzate de aceste vulnerabilitati, identificandu-le sub denumirea de
JS/Exploit. CVE -2006-1359 trojan .

Utilizatorii ce nu beneficiaza de protectia antivirusului NOD32, pot descarca o varianta completa in scopul evaluarii si pentru a fi pe deplin protejati impotriva acestor exploit-uri, pana la lansarea patch-ului Microsoft. Aceasta se poate realiza accesand link-ul: //www.nod32.ro/download/trial.htm
Pentru a preveni compromiterea sistemelor din cauza acestor vulnerabilitati, ESET recomanda tuturor organizatiilor sa adopte imediat masuri de protectie preventive., declara Rick Moy.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele