IT & C

#add-on #venice #anno 1404

Anno 1404 Venice, add-on-ul oficial al jocului Anno 1404

Ubisoft anunta Anno 1404 Venice , add-on -ul jocului Anno 1404, unul dintre cele mai populare jocuri de strategie si simulatoare economice, aparut in vara acestui an.

anno 1404 venice va combina mecanica de gameplay caracteristica jocului Anno 1404 cu bogatia culturii venetiene.

Aventuri in Venetia

Cu noul patch jucatorii vor putea savura Anno 1404 impreuna cu prietenii datorita noului mod de joc multiplayer online. Add-on-ul va aparea in teritoriile EMEA in luna februarie a anului viitor.         

"Suntem mandri ca Anno 1404 Venice va introduce o noua dimensiune in joc permitand jucatorilor sa experimenteze cu noile provocari multiplayer conectandu-se online cu prietenii"
, a declarat John Parkes, Director al diviziei de marketing EMEA din cadrul Ubisoft.

Anno 1404

Anno 1404 este dezvoltat de Related Designs si produs de Blue Byte, titlul reprezentand cel mai nou capitol din seria de jocuri de strategie Anno, in care descoperirea civilizatiei orientale stravechi va inspira viziunea creativa a jucatorilor.

Anno 1404 ii pune pe utilizatori in postura sa ridice orase monumentale si sa dezvolte un mare imperiu istoric. Anno 1404 include un sistem economic complex, o larga lume de joc si un gameplay dinamic care pune la incercare in mod constant abilitatile de strateg si de managament a jucatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele