IT & C

#quad-core #black edition #phenom ii x4 965 #amd

AMD lanseaza un nou procesor quad-core

AMD anunta lansarea procesorului quad-core cu cea mai mare frecventa destinat  sistemelor desktop, modelul AMD phenom ii x4 965 Black Edition .

Platforma AMD, cu nume de cod Dragon este dotat cu capabilitati hardware si software avansate si promite o experienta multimedia.

Tehnologie AMD

Ca parte integranta a tehnologiei ce sta la baza platformei Dragon, acest nou procesor ofera o frecventa de 3,4 GHz, cu un potential enorm, suport pentru memoriile DDR3 si tehnologia AMD OverDrive 3.0, pentru a oferi o performanta pe masura ce se integreaza intr-un buget redus.

Inca de la lansarea sa initiala din ianuarie 2009, platforma Dragon a oferit performate incredibile la un pret atractiv. Oferit de singura companie producatoare de procesoare deblocate si suport pentru atat pentru memoriile DDR2 cat si DDR3, procesorul AMD Phenom II X4 965 Black Edition ajuta clientii sa platesca mai putin pentru performante imbunatatite.

Beneficii

Prin intermediul acestei platforme, AMD combina cel mai rapid procesor al sau cu puterea de procesare grafica a celui mai puternic GPU pe care il detine. Astfel AMD ofera capabilitati de overclocking record, software-ul de tuning AMD OverDrive 3.0 si suport pentru memorii DDR3.

Utilizatorii mai au part de suport pentru viitorul DirectX 11 pentru cele mai noi jocuri, AMD Black Edition Memory Profiles pentru o experienta de overclock personalizabila si tehnologia Cool'n'Quiet 3.0 pentru a imbunatati eficienta energetica si a mentine PC-ul ventilat si silentios.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele