IT & C

#ultrathin #vision #amd #platforma

AMD anunta noi tehnologii pentru notebook-uri

AMD a anuntat lansarea Platformelor Notebook mainstream 2009 si a doua generatie a platformelor AMD Ultrathin .

Acestea combina tehnologia Vision de la AMD in laptop-uri puternice si cu o durata de viata ridicata.

Tehnologie grafica

Oferind urmatoarea generatie de tehnologie grafica HD cu putere de procesare multi-tasking, Platforma Notebook Mainstream AMD 2009 transforma notebook-ul intr-un sistem de divertisment HD pentru fotografii si filme HD, redare de continut Blu-Ray, suport pentru fantasticele jocuri 3D DirectX 10.1 si codare video la viteze mari.

Noua platforma ofera performante superioare in aplicatii pentru a crea si partaja poze, filme si muzica. Notebook-urile care au la baza Platforma Mainstream AMD 2009 asigura o experienta high-definition, toate fiind create pentru a oferi mobilitate unei platforme ce a demonstrat ca sustine peste o ora de baterie in plus fata de platforma mainstream din anul 2008.

Ultra- portabilitate

Pentru consumatorii care doresc  un notebook ultra-mobil cu performantele unui PC, complet echipat, cea de a doua generatie de platforme AMD Ultrathin pentru notebook-uri a fost creata pentru a oferi o experienta HD superioaraa si performante multitasking echilibrate.

Laptopurile construite in jurul celei de a doua generatii de platforme AMD Ultrathin au dovedit o durata de viata a bateriei extinsa cu mai mult de o ora timp de lucru, in comparatie cu prima generayie de platforme AMD Ultrathin pentru aceleasi sisteme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele