IT & C

#gadget #telefoane mobile #apple ipad #alin-gsm.ro #Samsung i8190 Galaxy S3 mini

(P) Alege gadgeturi de ultima generatie la preturi minime prin alin-gsm.ro!

(P) Alege gadgeturi de ultima generatie la preturi minime prin alin-gsm.ro!

Telefoane mobile, smartphoneuri, iPaduri - oriunde intorci capul vezi pe cineva butonand astfel de gadgeturi. In ziua de azi, gadgeturile s-au transformat in cei mai buni prieteni ai oamenilor. Ai nevoie de o adresa, intri pe internet de pe smartphoneul tau si o gasesti in cateva secunde cu doar doua clickuri. Vrei sa citesti un articol din ziar, deschizi tableta si textul iti apare pe ecran fara sa depui nici cel mai mic efort.

Cauti de ceva timp gadgeturi de ultima generatie, care sa fie ieftine si originale, dar nu gasesti nicaieri preturi avantajoase? Inseamna ca inca nu ai descoperit magazinul online alin-gsm.ro. Iata ce produse poti comanda pe siteul alin-gsm.ro la preturi fara concurenta.


Samsung i8190 Galaxy S3 mini


Pe alin-gsm.ro poti comanda noul Samsung i8190 Galaxy S3 mini la cel mai bun pret de pe piata, 359 de euro. Telefonul este sigilat, beneficiaza de garantie si este insotit de accesorii originale de la producator.

Noul smartphone Samsung i8190 Galaxy S3 mini dispune de un ecran Super AMOLED de 4 inci, procesor dual core de 1Ghz si ruleaza sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean. Este un smartphone compact, cu design revolutionar, utilizare intuitiva si tehnologii inteligente. Telefonul este foarte usor de manevrat, chiar si cu o singura mana, datorita ramei curbate si dimensiunii reduse.

Smartphoneul Samsung i8190 Galaxy S3 mini inca nu a fost lansat in Romania, insa daca il comanzi acum pe alin-gsm.ro, vei fi printre primii romani care il vor avea pana de sarbatori.


Apple iPad Mini


Apple iPad Mini este versiunea mai mica si mai ieftina de iPad. Comanda noul iPad pe alin-gsm.ro si beneficiezi de un pret promotional de 349 de euro. Apple iPad Mini are un ecran de 7,9 inci, procesor A5, camera de 5 Megapixeli, design slim de doar 7.2 mm si cantareste doar 308 grame. Reprezentantii Apple sustin ca iPad Mini este la fel de subtire precum un creion si la fel de usor precum un caiet. Poti beneficia si tu de acest gadget elegant si modern, daca il comanzi acum.


Despre Alin-gsm.ro


Alin-gsm.ro este un magazin online ce iti pune la dispozitie o gama variata de telefoane si accesorii GSM. Este unul dintre putinele magazine online care comercializeaza doar telefoane originale de la producatori cunoscuti, precum Apple, Nokia, LG, Samsung, Sony Ericsson, HTC, BlackBerry si Motorola.


Filozofie de piata asemanatoare Apple


Alin-gsm.ro are o filozofie de piata asemanatoare Apple, ceea ce inseamna ca scopul magazinului este sa ajute cat mai multe persoane sa aiba un telefon mobil de calitate, modern si ieftin. Magazinul online isi doreste sa aiba o baza solida de clienti fideli, multumiti de raportul calitate-pret, si nu urmareste sa aiba profit imediat prin promovarea preturilor exorbitante.


Sistem buy-back


Pentru ca are grija de buzunarul tau, alin-gsm.ro iti pune la dispozitie sistemul BuyBack, prin care iti poti schimba telefonul folosit cu unul nou. BuyBack este o modalitate simpla si eficienta prin care poti obtine reduceri de pret la cumpararea unui telefon nou din magazinul alin-gsm.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele