IT & C

#telefon #functii #Windows Phone 8 #sistem operare

Afla noile functii ale Windows Phone 8

Detalii importante despre noul sistem de operare Microsoft, Windows Phone 8 , au fost dezvaluite intr-un clip video care a ajuns accidental pe internet.

Noul sistem de operare mobil va fi compatibil si cu aplicatiile create pentru Window Phone 7, ce ar putea ajunge la un numar de 100.000 pana la lansarea WP8, potrivit GSMArena.com.

Windows Phone 8 va renunta la Zune si va folosi o noua aplicatie pentru sincronizarea la PC, iar aplicatia Skype va beneficia de o integrare speciala in platforma.

Sistemul de operare Microsoft va fi compatibil cu telefoanele cu procesor multi-core si va oferi patru rezolutii pentru ecranul smartphone-ului.

In Windows Phone 8, conectarea la Wi-fi va fi automata, cand o astfel de retea este disponibila, pentru a reduce costurile suplimentare. Smartphone-urile cu WP8 vor avea integrata si tehnologia NFC, pentru plati cu telefonul mobil.


Sursa foto: Windows8update.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele