IT & C

#windows 8 #Internet Explorer 10 #interfata metro

Afla ce imbunatatiri aduce Metro Internet Explorer 10 pentru Windows 8

Microsoft propune Internet Explorer 10 pentru interfata Metro din Windows 8 ca o experienta noua de navigare web. Afla ce imbunatatiri au fost incluse in noul browser.

In timp ce versiunea de desktop Internet Explorer 10 in Windows 8 este simlara cu Internet Explorer 9 , cea creata special pentru interfata Metro include functionalitati noi, potrivit Geek.com.

Metro Internet Explorer 10 are un design minimalist, in care bara de adrese si cea de file dispar de pe ecran atunci cand nu sunt folosite. IE 10 are si gesturi speciale pentru forward, back si pentru zoom.

Cea mai importanta modificare tine insa de securitate: Enhanced Protected Mode. Metro Internet Explorer 10 foloseste un sandbox pentru JavaScript si HTML, protejand astfel utilizatorul de atacuri online. Cu optiunea activata, utilizatorii Internet Explorer 10 in modul desktop nu vor mai putea folosi plug-in-uri. Activarea lor duce la iesirea automata din modul special de protectie.

Sursa foto: Computingtweaks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele