IT & C

#windows 8 #Internet Explorer 10 #interfata metro

Afla ce imbunatatiri aduce Metro Internet Explorer 10 pentru Windows 8

Microsoft propune Internet Explorer 10 pentru interfata Metro din Windows 8 ca o experienta noua de navigare web. Afla ce imbunatatiri au fost incluse in noul browser.

In timp ce versiunea de desktop Internet Explorer 10 in Windows 8 este simlara cu Internet Explorer 9 , cea creata special pentru interfata Metro include functionalitati noi, potrivit Geek.com.

Metro Internet Explorer 10 are un design minimalist, in care bara de adrese si cea de file dispar de pe ecran atunci cand nu sunt folosite. IE 10 are si gesturi speciale pentru forward, back si pentru zoom.

Cea mai importanta modificare tine insa de securitate: Enhanced Protected Mode. Metro Internet Explorer 10 foloseste un sandbox pentru JavaScript si HTML, protejand astfel utilizatorul de atacuri online. Cu optiunea activata, utilizatorii Internet Explorer 10 in modul desktop nu vor mai putea folosi plug-in-uri. Activarea lor duce la iesirea automata din modul special de protectie.

Sursa foto: Computingtweaks.com

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.