IT & C

#windows live messenger #skype #messenger

Adio, Windows Live Messenger! Termenul limita pentru utilizatori a fost confirmat

Microsoft a anuntat de cateva luni renuntarea la Windows Live Messenger si a confirmat deja termenul limita pentru folosirea aplicatiei. Toti utilizatorii Windows Live Messenger vor fi obligati sa treaca la Skype in urmatoarele doua luni.

Incepand cu 15 martie 2013, serviciul de mesagerie online Windows Live isi inceteaza functionarea, odata cu inglobarea in Skype.

Microsoft a achizitionat Skype in 2011 si planuia de mult sa renunte la propriul messenger in favoarea aplicatiei care ofera si convorbiri audio si video.

Toti utilizatorii de Windows Live Messenger se pot loga direct in aplicatia Skype cu contul vechi, fara nevoia de a crea un cont nou sau de a schimba parola, scrie CNET.com.

Windows Live Messenger a inceput de mai mult timp sa-si anunte utilizatorii cu privire la migrarea catre Skype, prin mesaje zilnice direct in aplicatia messenger.

Dupa 15 martie 2013, serverele de mesagerie online Windows Live vor fi dezactivate, iar singura modalitate de a comunica din nou cu prietenii din lista de contacte va fi instalarea Skype.

Sursa foto: Skypeassets.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele