IT & C

#acer #pc all-in-one #netbook #android #windows

Acer prezinta Aspire Z5610, un nou PC all-in-one si un netbook cu Android

Compania Acer anunta lansarea unui nou PC all-in-one , modelul Aspire Z5610 si a unui netbook care ruleaza Android.

In schimb, noul model de PC all-in-one va veni dotat cu sistemul de operare Windows 7.

Specificatii tehnice

PC-ul all-in-one de la Acer vine echipat cu un ecran sensibil la atingere de 24 de inch cu suport complet multitouch asemenea modelului lansat recent de HP. Totusi, spre deosebire de modelul rival, Acer Aspire are un procesor Pentium Dual Core E5300 si placa grafica ATI Mobility Radeon HD4570.

Printre detaliile tehnice ale modelului se numara si memoria RAM de 4 GB si HDD-ul de 320 GB. Reprezentantii companiei Acer au declarat ca noul PC dispune de tastatura care se lumineaza in intuneric acest sistem facilitand tastarea.

Din pacate nu se stie cand modelul va fi disponibil pe piata europeana. Este posibil ca acesta sa ajunga in magazine in perioada Craciunului. Pretul lui Acer Aspire Z5610 este de 899 USD.

Laptop cu Android


Alaturi de noul PC all-in-one, Acer a prezentat si un nou netbook care ruleaza sistemul de operare Android. Totusi, modelul poate rula si Windows, reprezentantii companiei declarand ca acesta dispune de un sistem dual-boot, Windows pentru aplicatii mai compleze si Android pentru navigarile pe Internet.

Netbook-ul ales de Acer pentru testarea cu Android este Aspire One D250 care vine echipat cu un procesor N280, memorie de 1 GB si hard drive de 160 GB. Acesta se va lansa pe piata in doua variante, cea cu Windows 7 Starter care costa 321 euro sau versiunea cu Windows XP care va costa in jur de 300 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele