IT & C

#notebook #acer #gadget #Star Trek - In intuneric

Acer a creat un notebook inspirat de noul film "Star Trek"

Acer va lansa un nou notebook a carui campanie de promovare este asociata cu filmul "Star Trek - In intuneric", care soseste in Romania in data de 17 mai. Gadgetul Acer pare futurist, dar va fi asocierea cu "Star Trek" un avantaj sau o dezamagire pentru cei care se asteapta la un gadget cu adevarat futurist?

Noul notebook Acer va fi prezentat in data de 3 mai, inainte de premiera mondiala a peliculei. Deocamdata, singurele detalii cunoscute sunt faptul ca gadgetul va rula Windows 8 si va avea un ecran tactil.

Prezentat ca "un notebook unic", gadgetul are si un alt avantaj, un sistem de sustinere a ecranului, care permite utilizatorului alegerea unghiului perfect de vizionare.



In ultimii ani, gadgeturile care au beneficiat cel mai mult de asocierea cu filme de succes au fost telefoanele Nokia Lumia. Producatorul finlandez a lansat chiar si editii limitate "Batman" ale telefoanelor cu Windows Phone.

Sursa foto: electronista.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele