Auto-Tehno

#google #google tv #sony

Google TV, internet pe televizor HD

Primele imagini cu sistemul Google TV pe un televizor Sony au fost prezentate de site-ul HDGuru.com.

Google TV integreaza navigarea pe internet intr-un televizor conectat la web printr-un adaptor wireless.

Sistemul urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul anului, iar unul dintre primele modele de televizoare care vor fi compatibile cu Google TV este Sony NSX-46GT1.

 

Navigarea pe Internet va fi posibila cu ajutorul telecomenzii dar si folosind un telefon cu sistem de operare Google Android ori un iPhone.

Cumparatorii vor putea sa navigheze pe internet si sa foloseasca mototrul de cautare Google in timp ce urmaresc transmisiuni live TV intr-un chenar, folosind sistemul Picture in Picture (PiP).

Sony NSX-46GT1va include si optiuni de cautare a emisiunilor TV. Daca introduci "fotbal" in casuta de cautare, vei avea acces la informatiile despre meciurile care vor fi transmise in urmatoarele zile, cu ora tansmisiei si canalul TV.

Sony urmeaza sa prezinte publicului si un nou Blu-ray player cu Google TV integrat pe 12 octombrie.

Dupa ce a anuntat ca lucreaza la acest sistem, compania Google a mentionat ca va lucreaza si la un receiver separat, produs de Logitech, care ar putea fi conectat la orice TV HD, dar inca nu a fost stabilita o data pentru lansarea acestuia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea