Umanitar

#umanitar #concert #cancer

Si tu poti face o fapta buna pentru un copil care sufera de cancer!

Pe 27 martie, are loc evenimentul caritabil "Da mai departe!". Evenimentul reuneste cei mai iubiti artisti ai momentului, care urca pe sena pentru un super concert.

Evenimentul "Da mai departe!" are lor incepand cu ora 20:00 la Beraria H. Mandinga, Margineanu, Lidia Buble, FreeStay si Ilinca Bacila ofera timp de doua ore un show plin de energie, iar gazda spectacolului va fi Razvan Simion.

Piese precum "Camasa" (Lidia Buble), "Besame" (Mandinga), "Daca sunt lup" (FreeStay), "Ma iubeste femeile" (Margineanu) si "Nu acum" (Ilinca) sunt doar cateva dintre melodiile pe care artistii le vor canta pentru a-i oferi o sansa in plus unui copil in varsta de 11 ani, care sufera de cancer.

"Hai sa ne vedem la Beraria H, cam pe la ora 22:00, unde o sa cant impreuna cu FreeStay, ca sa facem o fapta buna. Da si tu mai departe!", declara Florin Ristei.

"Va asteptam in numar cat mai mare sa cantam impreuna si sa donam pentru un copil care nu merita sa traiasca astfel de experiente atat de dure si crude. Orice ajutor este bine venit, orice gest este o speranta la viata. Impreuna putem sa facem ceva, asa ca 'Da mai departe!' si tu", adauga cei de la Mandinga.

Biletele se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua bilete.ro, magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara. Banii stransi vor fi donati familiei baiatului pentru continuarea tratamentului.

Pentru copii cu varsta sub 10 ani, intrarea este libera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea