Umanitar

# donatii mobilier scoli # mobilier scoli #scoli #donatii

Peste 800 de piese de mobilier, donate catre institutii de invatamant din judetul Prahova

In aceste zile s-a incheiat cu succes donatia de mobilier de birouri initiata de compania Nestle Romania catre mai multe unitati de invatamant din judetul Prahova in baza unui proiect realizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Prahova si Fundatia PRAIS. Prin aceasta actiune au fost dotate cu piese de mobilier 20 de scoli gimnaziale si licee, Palatul Copiilor, Casa Cadrelor Didactice si Inspectoratul Scolar Judetean Prahova.

"Prin aceasta donatie, ne-am dorit sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de formare a cadrelor didactice, de studiu si predare in institutiile de invatamant din judetul Prahova", a declarat Irina Siminenco, Corporate Affairs Manager, Nestle Romania.

Catre unitatile scolare din judetul Prahova au fost donate 300 de birouri, 180 dulapuri, 300 de scaune, 40 de mese de sedinta. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Prahova au decis ulterior repartizarea acestora in mediul scolar.

"Suntem recunoscatori si apreciem in mod real implicarea partenerilor nostri in sustinerea responsabila si creativa a dezvoltarii bazei materiale a unitatilor noastre de invatamant", a declarat Ilona Rizea, Inspector Scolar General al Inspectoratului Scolar Judetean Prahova.

"Sprijinul acordat mediului educational in aceasta perioada complexa este o sursa de inspiratie si un exemplu de urmat! Suntem onorati ca facem parte din echipa inimoasa care a dus la bun sfarsit aceasta donatie!", a declarat Silvia Bucur, Presedinte Fundatia PRAIS.

Acest proiect de donatie se aliniaza obiectivelor campaniei globale initiata de Nestle pentru sustinerea comunitatilor. La nivel global, actiunile de responsabilitate sociala ale companiei sunt reunite in cadrul a trei initiative principale: Nestle for a Waste Free World, Nestle for Healthier Kids si Nestle Needs YOUth.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din umanitar

Top

Cauta-ti perechea