Umanitar

# familii defavorizate #rechizite #elevi #scoala

Peste 6.000 de elevi din familii defavorizate au primit ghiozdane si rechizite pentru a merge la scoala

Voluntarii Smithfield Romania au continuat si in aceasta toamna caravana „Din nou la scoala”, organizata pentru al 13-lea an consecutiv. Ca in fiecare inceput de an scolar, peste 6.000 de prescolari si elevi din judetele Timis si Arad au fost intampinati cu rechizite scolare pentru activitatile de gradinita, ghiozdane, penare si orare cu sfaturi pentru un stil de viata sanatos si o alimentatie echilibrata.

 

„Din nou la scoala” este un program de traditie al Smithfield Romania, care urmareste sa faciliteze accesul la educatie si sa incurajeze performanta scolara, adresat elevilor din comunitatile locale in vecinatatea carora compania isi desfasoara activitatea.

“Programul si-a demonstrat valoarea in cei 13 ani prin extinderea sa catre un numar din ce in ce mai mare de beneficiari. La ora actuala, Smithfield Romania este mandra sa poata sprijini accesul la educatie pentru prescolari si scolari din peste 60 de comunitati din judetele Timis si Arad. Ne dorim sa continuam aceasta traditie si sa oferim sprijinul nostru in procesul de invatare pentru cat mai multi copii”, a declarat Cristina Bodea, Director sustenabilitate, Smithfield Romania.

Si cei peste 900 de copii ai angajatilor Smithfield Romania, Elit si Vericom, precum si Maier Com, elevi din clasele pregatitoare – a IV-a, au primit cate un ghiozdan si rechizite scolare.

““Din nou la scoala” aduce zambete pe chipurile elevilor din scolile judetului nostru. Suntem fericiti ca, prin parteneriatul cu Smithfield Romania, elevii nostri au un motiv in plus de bucurie, in prima zi de scola, in fiecare an. Este ca o promisiune nerostita, care se adevereste de fiecare data, o dovada in plus ca putem conta pe partenerii nostri cei mai buni”, a declarat  Aura Codruta Danielescu, Inspector General, Inspectoratul Scolar Judetean Timis.

In cadrul programului de sprijin pentru educatie “Din nou la scoala”, care a debutat in 2007, au fost inclusi peste 53.500 de elevi din localitatile unde Smithfield Romania isi desfasoara activitatea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea